Ѕhqiрtari i infektuar me K0VID i fik reѕрiratorin pacientit grek: Вënte zhurmë


Një ngja rje e rëndë ka ndodhur në një spital të Athinës në Greqi, ku një pacient shqiptar i infektuar me C0vid i shkaktoi vde kjen një tjetër pa cienti.

Sipas mediave greke që kanë publikuar të dhëna hetimore, 60-vjeçari me origjinë shqiptare i kishte fikur aparaturën e respiratorit pacientit 76-vjeçar që qëndronte pranë shtratit të tij, edhe ky i infektuar me ko rona virus. Veprimin e tij, shqiptari e justifikoi duke thënë se respiratori bënte shumë zhurmë.

Për fat të keq, pacienti grek hu mbi jetën të shkaktuar nga mungesa e oksigjenit.

Mjekët e spitalit thonë se gjendja e pacientit 76-vjeçar ishte drejt përmirësimit, dhe mbetën të shokuar kur panë që kishte hum bur jetën.

Më pas vunë re shenja të çuditshme te kabujt që lidhen me respiratorin. Ata lajmëruan menjëherë policinë. Sjellja e dyshimtë e shqiptarit, i cili nuk ishte në in tubim, bëri që hetuesit të kuptonin çfarë kishte ndodhur.

Më pas vetë shqiptari pranoi faktin dhe ishte an kuar se vi ktima 76-vjeçar bënte zhurmë dhe donte të rrinte vetëm në pavion. /tvklan.al

Leave a Reply