Kush ëѕhtë vajza me makinë lukѕoze, që ndaloi në proteѕtën e shqiрtarëve në Londër?

Një vajzë angleze i është bashkuar protestës së shqiptarëve ditën e djeshme në Londër. Vajza “hot”, ka ndaluar makinën e saj luksoze para protestuesve shqiptarë dhe ka marrë për pak momente flamurin shqiptar duke e valëvitur.

Shqiptarët në protestë kanë shkrepur disa foto dhe këto janë bërë virale.

Kujtojmë se shqiptarët protestuan ditën e djeshme, për shkak të gjuhës së egër dhe diskriminuese të përdorur nga sekretarja e shtetit Suela Braverman.

Gjithashtu, janë të shumtë anglezët të cilët nga vendet e punës ku punojnë me shqiptarët kanë ironizuar ministren Suela Breverman.

Leave a Reply