Ѕhkoi рēr t’u trajtuar në Turqi, рor nuk ia doIi: Vdеѕ vogēIuѕhja nga Vuѕhtrria

Rinesa Maliqi që ishte duke u trajtuar për sh ërim në Turqi, ka ndë rruar jetë duke hum bur kështu betejën me një së mundje të rëndë që po ballafaqohet që disa kohë.

Për Rinesën ishim mobilizuar edhe qytetarë për t’i dalë në ndihmë ku edhe ishte siguruar udhëtim por shërim por fat keqsisht ajo hu mbi jetën në moshë të re.

Për ndarjen nga jeta të saj ka njoftuar edhe familjar dhe të afërm të saj duke njoftuar se së shpejti do të njoftohet edh ceremonia e va rrimit.

Postimi i plotë:

Te Allahut jemi dhe te ai do te kthehemi. Njoftojm miqet, shoket, koleget dhe farefisin e familjes Maliqi se sot me date 26.04.2021, pas nje sem undje te rend nderroj jete vajza e axhes Rinesa Idriz Maliqi.
Per kohen e va rrimit do te njoftoheni me vone per shkak se e ndjera ka qene duke u trajtuar ne Turqi

Leave a Reply