Ѕhiu i madh i bën gjëmën këngëtarit shqiptar, i рriѕh makinën lukѕoze

Këngëtari Ardian Bujupi është zhvendosur në Gjermani, aty ku po zhvillon dhe karrierën e tij në muzikë. Por, një natë më parë Ardiani u përball me një situatë të pakëndshme.

Ai postoi në “Instagram” një foto të makinës, të zhytur në ujë, të shoqëruar me disa ‘emoji’ ku shpreh mërzinë për gjendjen e automjetit.

Megjithatë, shumë ndjekës kanë komentuar, duke thënë se “rëndësi ka të jetë vetë mirë”. Një dëm i konsiderushëm për këngëtarin, megjithatë i përballueshëm mund të themi.

Leave a Reply