‘Ѕhрërthen’ Antonela ndaj Ledjanës: Je si burrë me buzë ѕiIikoni


Antonela ende nuk ka ardhur në emision.

Zgjodhi që përmes skype të inkuadrohet në program.

Nuk i shpëtoj pyetjes për puthjen mes Mevlanit dhe Ledjanës, ku pati dhe ak uza për këtë të fundit.

“Kisha një pyetje për njërin nga burrat që e kam puthur për Shën Valentin. Desha me thënë cila puthje ishte më e mirë, a bëre diferencë, apo s’do përgjigjesh fare se puthja e një burri me buzë s ilikoni nuk krah asohet me buzët e mia natyrale”, pyeti ajo.

Leave a Reply