Ѕ Е К Ѕ I, iIaсi më i mirë kundër К0VlDl-t siрas doktor Рiрero-s


Раndemia globale e Кovidi-t ka shk-aktuar pas0ja të rën-da në të gjithë botën, ndërsa edhe vendi ynë vijon të përballet me agr-esivi-tetin e saj. Mjeku infe-ksi0nist shumë i njohur për publikun shqiptar, Pëllumb Pipero ishte sot i ftuar në Top Albania Radio.

I ftuar në programin “Ndryshe” Pipero erdhi me një surprizë, një tortë me simb0let e K0vid-it vetëm për TAR, duke sfiduar në një farë mënyrë edhe Erion Veliaj-n, pasi edhe ky i fundit erdhi me një tortë në emision.

Gjatë intervistës Pipero, foli gjerë e gjatë për K0vidin, më e rëndësishmja është se ai shpreson që kjo pan-demi do të zh-duket më shpejt nga se e kemi menduar, madje ai theksoi se në fund të marsit dhe në fillim të prillit, gj-endja do të përmirësohet.

I pyetur se si ndikon marr-dhënia s-ksuaIe gjatë pan-demisë, Pipero tregon se është një shërim për të gjithë të dashuruarit. Normalisht që kjo periudhë ka grumbulluar st-res dhe shumë an-kth te të gjithë ne, por marr-dhëniet s-ksuaIe ndihmojnë të çlironi negativ-itetin që është akumuIuar brenda jush.

Pra sipas Piperos, marr-dhëniet s-ksuaIe ju japin im-unitet dhe do të ndiheni më të qetë nga gjendja em0cionale.

Leave a Reply