Тr0ndit me deklaratën e ѕаj; Вrigitte Ваrdot: “mendoj se К0VΙDΙ ëѕhtë diçka e mirë ѕерѕе…”


86 vjeçarja dhe pse u bë kohë që është larg vëmendjes së medieve duket se ka mjaftuar vetëm një rrë fim i saj që të trondisë opinionin publik.
Bardot u pyet rreth situatës me virusin Co vid dhe tha:

“Co vidi është një gjë e mirë. Është një mënyrë vetërregulli i mbipopullimit që na kishte dalë jashtë kontrollit. Autoritetet franceze mund vendosin rregullin. Unë jam për qev erisje totalitare për të rregulluar rrëmujën në të cilën jetojmë. Kur 5 milionë njerëz të kenë vde kur, atëherë natyra do rifitojë të drejtat e saj. Kur mendoj që qeveria franceze i ka lënë në varfëri qytetarët që punojnë shumë e marrin më pak se emigrantët që bëjnë krime, kjo më tm erron.”

Duket se është i pari personazh publik i cili ka këtë mendim dhe e thotë për një përballë gjithë botës

Leave a Reply