Тrëndafila, рμthje, рërqafíme dhe χhakμΖi/ AntoneΙa dhe Atdheu ѕhíјојnë takimin e tyre: Do më de-hēѕh ѕot /Pamje


Takimi i Ant0nelës dhe Atdheun ka qenë plot surpriza. Pas mas-azhit, të dy kanë shi-juar qëndrimin me njëri-tjetrin në χhakμzi teksa bisedonin me njëri-tjetrin.
Antonela: Ka ardhur një Atdhe i ri.
Atdhe: Më bëhet qejfi.

Antonela: Do të më d-ehësh sot?
Atdhe: Pse d-ehesh ti?
Antonela: Po sillesh shumë mirë. Je gjithmonë tek njerëzit që ja vlejnë? Me mu nuk ke qenë gentleman.
Atdhe: Është takimi i parë.

Antonela: Nuk di si të të falenderoj për këto takime. Nuk di si të qëndroj serioze me ty.
Atdhe: Ndihem shumë k-eq se më duket se po taΙΙesh me mua.
Antonela: Jo, ti po qesh me mua.

Leave a Reply