Тra gjike/ K0VIDI i meеrr je tën 16-vjeçarit shqiрtar, çfarë thotë drejtori i ѕрitaIit


Një 16-vjeçar ka hu mbur jetën mëngjesin e sotëm për shkak të K0VIDI-t në Kosovë, në spitalin e Gjilanit. Bëhet me dije se 16-vjeçari prej ditësh po lu ftote me vir usin, por si tuata ishte për keqësuar duke i marrë kështu jetën.

Be tejën me K0VID e kanë bërë më të vë shtirë edhe sëmu ndjet bashkëshoqëruese që kishte i mi turi, të cilat nuk bëhen me dije spec ifikisht nga ana e autoriteteve.

Drejtori i Spitalit Regjinal të Gjilanit, Nisret Hajrullahu, ka thotë se 16-vjeçari prej 10 ditësh ishte i sht ruar në spital dhe ka qenë në gjendje të rë ndë shëndetësore

Leave a Reply