Тragјеdi nē ltaIi/ Ѕhembet godina e Amazon në ndērtim e ѕiрēr, νdеѕ shqiрtari (Emri)

Një tra gjedi e rë ndë ka ndodhur mëngjesin e ditës së sotme në Itali, ku ka hu mbur jetën një emigrant shqiptar.

Ai është identifikuar si Flamur Alsela, 50 vjeç, i cili punonte në një kantierin e ndërtimit të qendrës së re të shpërndarjes së kompanisë Amazon në Provincën e Alesandrisë.

50 vjeçari shqiptar Flamur Alsela hu mbi jetën pas shkëputjes së një pllake të pavendosur mirë, e cila shkaktoi prishjen e të gjithë strukturës. Si pasojë e aksi dentit mbetën të pl agosur edhe pesë punëtorë të tjerë, njëri prej të cilëve ndodhet në gjendje të rë ndë. 50-vjeçari shqiptar jetonte në Chiari dhe ishte përgjegjës në kompaninë e ndërtimit për të cilën punonte, raportojnë mediat italiane.
Hetimet fillestare tregojnë se vde kja e shqiptarit erdhi si pasojë e shkëputjes së një pllakë të pave ndosur mirë dhe prishja e strukturës shkaktoi tr onditje të madhe. Për pas ojë, personat që punonin në atë zonë kanë rënë deri në 6 metra nga tr onditja e madhe.

“Mendimet tona dhe ngushëllimet e përzemërta për familjet e punëtorëve të përfshirë”, ishte ngushëllimi i Amazon vetëm disa orë pas tra gjedisë.TCH

Leave a Reply