Тrаgjíke/ Nuk i mbijetoi dot akѕidentit, ndērron јеtē në ѕрital 7-vjeçari ѕhqiрtar


Një fëmijë 7-vjeçar ka ndë rruar jetë si pasojë e god itjes nga makina në fshatin Rusinovc të Lipjanit. Për këtë rast policia ka arr estuar shoferin e veturës.

Lajmin për Gazetën Express e ka konfirmuar zëdhënësja e Policisë së Kosovës për rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti.

“Sot rreth orës 16:30, në rrugën Komoran – Carralevë, saktësisht në fshatin Rusinoc të Lipjanit, ka ndodhur një ak sident trafiku, ku për pasojë një person (këmbësor) ka vd ek ur”. 7-vjeçari ka vd eku r rreth orës 17:30 pasi është dërguar në QKUK, por i njëjti nuk i ka mbijetuar pla gë ve dhe ka vd ek ur.

“Si pasojë e këtij aksidenti lën dime të rënda trupore ka pësuar këmbësori S.S (2014), i cili nuk ka mundur tu përballojë pla gë ve të marra dhe i njëjti rreth orës 17:30, në QKUK, ka nd ërruar jetë”, thotë Ahmeti.

Shoferi i makinës, një 27-vjeçar, është arrestuar dhe i është shqiptuar masa e dën imit prej 48 orësh.

“Ngasësi i veturës A H. 27 vjeç është arr estuar dhe me urdhër të Prokurorit të shtetit i është shqiptuar masa e ndalimit prej 48 orësh. Ndërkohë që trupi i viktimës është dërguar në Insittutin e Mjekësisë Ligjore për Obduksion”, konfirmon Ahmeti.

Leave a Reply