Тrаgjíke! I riu 21-vjeçar del раra trenit dhe vdеѕ në vend


Një ngj arje e rëndë ka ndodhur në relacionin Gjevgjeli – Shkup, rreth orës 11:40 në Veles, ku një tren ka ma rrë para një 21-vjeçar i cili ka ndë rruar jetë direkt.

Për shkak të aks ide ntit, tra fiku në qytet ishte i bll okur për shkak se treni kishte bll okuar kalimin te ura e re, njofton Policia e Velesit.

Leave a Reply