Тrаgјike! Нumb јееtën në lule të riniѕë 28 vjeçarја ѕhqiрtare, vuаnte nga ѕëmundја e rëndë


Një lajm i tri shtë është raportuar mëngjesin e sotëm nga Kosova. Një vajzë vetëm 28 vjeçe ka ndë rruar jetë fatke qësisht.

Vi ktima është Floriana Musliu nga Ferizaj. Ajo vu ante nga një sëmundje e rëndë, që i ka marrë jetën në orët e para të mëngjesit të sotëm.

Këtë lajm të hidhur e kanë bërë të ditur familjarët e saj përmes disa postimeve që kanë bërë në rrjetet sociale.

“Te Zotit jemi dhe tek ai do te kthemi. Shok dashamir para pak qastesh ia derzoi shpirtin Zotit Floriana Musliu vajza e Mialim Musliut(vajza e djalit migjes). Va rrimi eshte ne fshatin Sadovine e jerlive ne ora 15:00”, ka shkruar ai.

Leave a Reply