Тrааgjedi në ltaIi/ Vdеѕ 57-vjeçari, u heImua nga djaIi i раrtnereѕ ѕë tij. Dуѕhimet e раra: ВIеu në intееrnet…


Një tra gjedi ka ndodhur në Bolonja të Italisë, ku një 19-vjeçar i ide ntif ikuar Alessandro Asoli hel moi nënën e tij dhe partnerin e saj. 19-vjeçari u paraqit te karabinierët dhe nga he timet e para rezulton të ketë problem psik iatrike.

Ngjarja e rëndë ndodhi në orën 22:00 dhe ishin fqinjët që ngritën al armin pasi dëgjuan të bërtitura nga banesa. Nga kontrolli i policisë rezultoi se në kuzhinë u gjet një gotë me një substancë që dyshohet të jetë hel muese dhe do të analizohet nga mjekësia ligjore.
Familja jetonte në via della Costituzione 19, në zonën e banimit të fshatit Casalechio, në një apartament në katin e tretë të një ndërtese me pamje nga një mjedis i gjelbër.

Ai shkaktoi vd ekjen e menjëhershme të partnerit të nënës së tij, 57 vjeç ndërsa nëna e tij, 56 vjeçe ndodhet në spital në gjendje kri tike
Substanca që djali dy shohet të ketë përdorur për të hel muar nënën e tij dhe partnerin e saj ende nuk është analizuar, por nga hipotezat e para mund të jetë një përbërje kimike e blerë në internet dhe e kishte hedhur në një pjatë ku ishin përgatitur makarona me salmon. Partneri i nënës mund të ketë ngrënë të gjithë ushqimin ndërsa nëna ndoshta nuk e ka mbaruar.

Ende nuk janë sqaruar arsyet që do e shtynë të riun të bënte në gjest.
Top Channel

Leave a Reply