Тmerr ohet gjyshja, fotografon krijeѕën e çu ditshme pranë krevatit të mbeѕëѕ


Një ngj arje e çud itshme është shë nuar sëfundmi në Las Vegas, ku një gjyshe është e fri kësuar për jetën e mbesës së saj. Ky shqetësim ka ardhur pasi ajo pretendon se pranë tij ka parë një kri jesë të çuditshme. Gjithçka filloi kur mbesa, gjatë natës i kërkonte dikujt që të largohej nga ajo. Kështu që, Tory McKenzie, vendosi një aparat në dhomën e vogëlushes dhe ajo çka pa 4 ditë më vonë ishte vërtet tme rruese.

Një krij esë, me thonjë të gjatë, shihet teksa rri vetëm pak centimetra larg krevatit të mbesës së saj. Këto pamje kanë bërë që gjyqshja të friksohet tmerrësisht shumë për jetën e mbesës, aq sa ka kërkuar edhe ndihmë. Gjithashtu, kur ajo u përpoq të shp ëtojë shtëpinë nga ‘magjia e keqe’ duke djegur vajra, ajo pretendon se dollapët dhe perdet u hapën dhe u mbyllën vetvetiu.

Burimi: DailyMail | Përktheu dhe Përshtati: JOQ ALBANIA

Leave a Reply