Теа dhe Веаrti konfirmojnë lidhjen! Рublikohen fotot e tуre duke ѕhkëmbуеr рuthje në buzë


Para disa ditësh, Shqipja publikoi një foto në të cilën pretendonte se ishin Tea dhe Bearti, që sipas saj janë të lidhur jashtë emisionit.
“Çifti i parë që u përputh jashtë emisionit. Andi e ka lënë në emision o Fation Kuqari, se vërtetë ta hodhi fundin ty, por shigjeta ishte diku tjetër. E the mirë janë bërë dashnor me njëri-tjetrin.

Faleminderit që jeni tallur me të gjithë ne.. unë kam fol gjithmonë me fakte, por çfarë të bëjmë që kanë njerëz sipër tyre që i mbulojnë”, shkroi Shqipja.

Leave a Reply