Сhriѕtian Erikѕen me meѕazh emocionueѕ nga ѕрitali

“Përshëndetje të gjithëve. Një falënderim i madh për mesazhet dhe përshëndetjet e mahnitshme dhe të ëmbla nga e gjithë bota, do të thonë shumë për mua. Unë jam mirë, nën këto rrethana. Ende duhet t’iu nënshtrohem disa ekzaminimeve në spital, por ndihem mirë”

Leave a Reply