РubIikohen momentet e fuηdit të gruaѕ shtat-zënë, рara se burri ta hi-dhte nga ѕhkēmbi (Video)


Pamjet që shfaqin m0mentet e fundit të gruas e cila shty-het nga shkë-mbi nga partneri, me të cilin priste të sillte në jeettë një fëmijë janë pubIikuar.

40-vjeçari, Hakan u arr-es-tua për vr-a-s-jen e gruas Semra Aysal, 32-vjeçe dhe f0shnjën e saj të paIindur, ndërsa ishin me pushime në luginën Butterly të qytetit turk Mugla.

Aysal dy-sh0het se e ka sht-yrë nga shkë-mbi gruan e tij që ishte në muajin e shtatë të shtat-zënisë dhe që mbeti e vd-e-kur në vend gjatë qershorit të vitit 2018.
Dyshja kishin bërë fillimisht fotografi së bashku nga shkëmbi, e pr0kur0rët thonë se “aksi-denti” në fakt ishte një vr-a-s-je e kryer nga Aysal me qëllim që të përfit0jë paratë nga sigurimi i Semras.

Leave a Reply