Рroteѕta e restorantit në Рrishtinë bëhet lajm në gjithë botën


Një protestë e zhvilluar nga një restorant në Prishtinë u bë lajm në të gjithë botën, raporton Gazeta Express.

Mënyra e veçantë e kësaj proteste, tërheku vëmendjen edhe të mediave botërore.

Rrjeti evropian i televizionit, EuroNeës, ka shkruar një artikull për këtë protestë, dukë thënë se pronari kosovar i restorantit, Petrit Kllokoqi po mban protestën e heshtur në emër të të gjitha restoranteve, për shkak të masave antiC0VID që ka marrë Qeveria e Kosovës.

“Petrit Kllokoqi, pronari i restorantit Bagolina në kryeqytetin e Prishtinës ka mbushur karriget e tij me manekina të veshura, ku duken se janë duke ngrënë mëngjes dhe drekë, të kompletuar me menu dhe shishe verë. Kllokoqi, i cili është kryetari i Shoqatës Kosovare të Gastronomisë, thotë se ai po mban protestën e heshtur në emër të të gjitha restoranteve”, thuhet në artikullin e tyre.

Leave a Reply