Рoliсia kар në flagranсë të riun në hotel me 61-vjeçaren: Раѕ ma rrëdhëniеѕ do i jepte ѕhрërblim


Policia e Tiranës ka vënë në pranga një djalë të ri dhe një grua 61-vjeçare në ambientet e një hoteli në kryeqytet, të cilët u ka pën në kushtet e flag rancës teksa kry enin marr ëdhënie sek suale.

Sipas policisë, “shtetasja N. P. është ka pur në flagrancë duke kry er marrë dhënie se ksuale me shtetasin O. B., kundrejt shpërblimit”.

Njoftimi i plotë:

Nga spe cialistët për Hetimin e Trafiqeve të Paligjshme në DVP Tiranë u arre stuan në flagrancë për ve prat pen ale “Pros tit ucioni” dhe “Shfrytëzimi i pros titucio nit, shtetasja N. P., 61 vjeçe, banuese në Fier dhe shtetasi O. B., 29 vjeç, banues në Tiranë, sepse në bulevardin “Zogu i Parë”, në ambientet e një hoteli, shtetasja N. P. është kapur në flagrancë duke kr yer marrë dhënie se ksuale me shtetasin O. B., kundrejt shpërblimit.

Leave a Reply