“Рo më dridhen duart”, Antonela lë ра fjalë Mevlanin në takimin e рarë: Është рrovokim?


Në takimin e parë, Antonela ka surprizuar Mevlanin me dy dhurata. E para ishte një mikrofon, pas të cilit Mevlani i këndoi dy rreshta.

Ndërsa i dyti ishte një fotografi e Mevlanit me nënën e tij, e cila i dhuroi emocione që nuk i kishte përjetuar më parë në Për’puthen.

Mevlan: Po më dridhen duart. Se di nga ca e kam. S’po më besohet se bëj veç vetë dhurata. Okej se prisja këtë.

Antonela: Do doja të më këndoje dy rreshta.

Mevlan: Prit të të jap një puthje.

Antonela: Puthja në ballë është respekt.

Mevlan: Pse kjo dhuratë? Është provokim?

Antonela: Jo. Thjesht e di që të pëlqen kënga.

Mevlan: Ti ke ardhur nga Italia të përputhesh apo të tallesh?

Antonela: Jo pse të tallem.

Momenti kur i jep dhuratën e dytë.

Mevlan: Është shumë e bukur. Nuk dua ta shoh shumë se qaj, por dua të të jap një përqafim se është emocion i fortë. Më ke lënë pa fjalë. Dua të të shoh ty këtu në një anë me mua dhe një anë mamin.

Antonela: Mund të qash. Burrat e fortë qajnë.

Mevlan: E di, por nuk dua një takim me ty duke qarë./Top Channel

Leave a Reply