Рlas keq në Рërрuthen 40, zihen dy nga femrat: Ule zërin me mua

Një debat ka plasur puntatën e sotme në “Përputhen +40” mes Lindës dhe Linditës për Çimin, i cili po i përgjigjej pyetjeve të publikut. Linda e ka cilësuar si femër të lehtë nga fakti që Çimi nuk e shikon seriozisht, ndryshe nga mënyra si e sheh Stelën

Pjesë nga sherri
Linda: Stelën e shikon më seriozisht, ndërsa Linditën e ka marrë “easy going”, më të lehtë.
Lindita: E ke shumë gabim.
Linda: Mos më ngri zërin mua.

Lindita: E ke marrë gabim. Do të bësh monolog apo do të dëgjosh? Të mos revoltohesh kot, dëgjo. Të mos marrësh dikë seriozisht, nuk do të thotë që është i lehtë.
Linda: Unë jam e hapur me të gjithë, por nuk jam e lehtë. Duhet shumë që të më arrish mua.

Leave a Reply