Рlas keq mes Linditëѕ dhe Naumit: Jam e bllokuar! Më mirë ta mbуIlim se ѕhiko si e dredh ky


Takimi i Linditës dhe Naumit nuk ka shkuar në drejtimin e duhur.

Ishte Lindita që kërkoi të përfundonte takimi pasi ndihej e bllokuar dhe u shpreh se Naumi po e dridhte muhabetin.
Lindita: Nuk e di pse e kam këtë përshtypjen, ndoshta gabohem, por bllokohem kur flas me ty. Më ikin të gjitha fjalët.

Naumi: Edhe unë erdha më ndryshe, por edhe unë sikur bllokohem.
Lindita: Në cfarë kuptimi ti?
Naumi: Nuk jam i bllokuar fare, fshije o vllai.

Lindita: Unë jam e bllokuar nga ana jote në sensin jo të mirë të fjalës.
Naumi: Dhe unë njësoj.
Lindita: Po deri tani po të bëja komplimente. Mendoj se nuk kemi për të thënë më asgjë me njëri-tjetrin. Më mirë ta mbyllim këtu se shiko si e dredh ky./Top Channel

Leave a Reply