Рlaku i Kosovëѕ: Unë i kam раѕ 300 femra, рor artiѕti Faruk Вegolli dуfiѕh më shumë…


Një burrë i moshuar nga Kosova po pretendon se i ka pasur 200 deri në 300 të dashura.Madje ai tha se i ka zgjedhur femrat me trup të mirë, belholla e si balerina.

Ai i veshur me veshje kombëtare dhe me plisin e vënë në kokë, ai flet për historitë e tij të dashurisë.
I moshuari shprehet se për nga numri i të dashurave, ia ka kaluar vetëm aktori i ndjerë Faruk Begolli, i cili ishte një ndër aktorët më të njohur në ish-Jugosllavi.Armiku kryesor i diabetit është gjetur tashmë! Sheqeri bie në 4.6

“Unë po të kallxoj, femnat kam desht shumë, si Faruk Begolli. Unë e Faruk Begolli i kemi desht femrat shumë. Unë i kam pas 200-300 femra, Faruk Begolli i ka pas 500-600 femna. Ai nuk është vesh si unë mirë, po ka pas emër në Jugosllavi. Unë i kam zgjedh femrat si ballerina, trupin e mirë”, thotë ai për DTV.

Leave a Reply