Рlaѕ ѕherri në рlazh, рѕhueѕit hedhin karriget në ajër dhe… (Video)

Një për leshje masive është regjistruar në një nga plazhet më të fre kuentuar të Anglisë.
Mediat e huaja, kanë publikuar pamjet e për leshjes, ku shihen pu shues duke u grushtuar e duke he dhur në drejtim të njëri-tjetrit karrige e sende të tjera të forta.

Mbi ngja rjen policia ka nisur një he tim, ndërsa nuk dihet ende arsyet që dërguan në ni sjen e këtij sherri.

Dëshmitarët kanë sh prehur të gjithë shqe tësimin e tyre mbi rast in, duke thënë se të gjithë skenën e ndoqën edhe fëmijët, të cilët u fri kësuan së tepërmi.

Leave a Reply