Рërmbуѕet anija nga moti i keq, раѕagjerët fatkeqë ‘humbín’ në dallgët e fuqiѕhme


Gjashtë persona ndërruan jetë dhe 12 të tjerë janë zhdukur pasi një anije tregtare u përmb.ys disa milje në jug të Port Fourchon, në Luiziana.

“Rojtarët e Rojës Bregdetare morën një thirrje emergjence që tregon njoftimin në 4:30 pasdite”, sipas një njoftimi për shtyp të Rojës Bregdetare.

Një alarm urgjent i informacionit detar u lëshua dhe shumë ‘varka të mira samaritanësh’ u përgjigjën, duke ndihmuar me shpëtimet.

Gjithashtu, Shërbimi Kombëtar i Motit në New Orleans lëshoi një paralajmërim të veçantë detar të martën rreth valëve për ujërat bregdetare

Leave a Reply