Рërfundon numërimi në Kukëѕ, PD fitore të thellë ndaj PS-së


Kukësi bëhet qarku i parë ku ka përfunduar numërimi i fletëve të votimit, në të 141 qendrat e votimit.

PD merr 2-fishin e votave në Kukës dhe udhëheq me 62% ose 12.852 vota, ndërkohë që PS ka fituar 35 % ose 8091 vota.

Bazuar në këtë përqindje PD fiton, ashtu si në vitin 2017, dhe siguron 2 mandate, ndërsa nga ana tjetër PS fiton 1 mandat./Top Channel

Leave a Reply