Рër kë e kiѕhte?! Наbit Mevlani: Dëními më i madh në jetë ëѕhtë kur daѕhuron реrsonin e gabuar!


Pikërisht kur menduam se më në fund pas 8 muajsh qëndrimi në “Për’puthen”, personazhi më i vjetër i programit bëri zgjedhjen e tij, Mevlani na ka habitur të gjithëve. Ndërkohë që marrë dhënia me Ledjanën duket se po shkon për mrekulli, konkurrenti nga Kavaja ka ng ritur shumë dy shime me postimin e fundit në Instastory.

Mevlani ka publikuar një foto të vetes të shoqëruar me një pjesë të këngës së tij “Love story”.

Dhe çfarë na ka lënë pa fjalë ishte st atusi i shkruar nga ai: “Dë nimi më i madh në jetë është kur dashuron personin e gabuar”.

Për kë e ka vallë Mevlani këtë dedikim?! Për dikë jashtë apo i drejtohet Antonelës? Kjo mbetet për t’u parë!

Leave a Reply