Рër 21 vite asрak e lumtur me burrin рor ky jeр shpirt, gruaja meѕ lotëѕh leхon letrën e tij


Kur gruaja Dimple Patel, 40 vjeç, u martua me burrin e saj Amit, ajo kurrë nuk e imagjinonte m akt hin që do të kalonte jeta e saj.

Edhe pse e donte të shoqin, ai nuk u tregua i mirë me të.

Mirëpo tashmë ai ka dhënë shpirt dhe Dimple mban në duar letrën e tij të f undit.

“Shpresoj që ti të kënaqësh tashmë duke u thënë fëmijëve pse nuk jam aty me ju tani … ku rrë nuk më keni dashur, ju keni g ënj yer…”, lexohej në të.

Leave a Reply