Рërрlasen 25 makina në Torino, një i vd ekur dhe dhjetëra të рΙagosur


Një aks ident i rëndë ka ndodhur në autostradën A32 Torino-Bardonecchia për shkak të rrugës së ngrirë dhe kushteve atmosferike.
Në aks ident janë përfshirë 25 automjete dhe raportohet për 10 persona të pla gosur e 1 person të vd ekur. Për momentin autostrada A32 është mbyllur në drejtim të Bardonecchia.
“Është e tm errshme, është një fe rr,” përsërit një burrë teka endet mes makinave për të shpëtuar shoferët e automjeteve .

Imazhet e para të shpërndara në rrjete sociale tregojnë panik dhe frikë. Policia, ambulanca dhe zja rrfikësja ndodhen tashmë në vendn gjarje.

Leave a Reply