Рelegrinazhi раѕ 13 të martave radhazi në vendin e ѕhenjtë

Pas ritualit të 13 të martave radhazi, mbrëmjen e 12 Qershorit, ashtu si çdo vit, mijëra besimtarë të krishtere, por jo vetëm janë mbledhur në kishën e Laçit për të përkujtuar Shna Ndoun.

Kalimi i natës në ambientet e kishës bëhet në emër të sakrificës dhe falenderimeve që i drejtohen shenjtorit qe sipas besimtareve ka bërë mrekulli pa fund

Leave a Reply