Рamje me рullë të kuqe dhe këta? Atdheu i fut këmbën Ledjanës, ajo: Нiqe çfarë bën, s’ka kam ftohtë


Ledjana dhe Atdheu kanë patur takimin e parë në Për’puthen, ku nuk munguan pyetjet dhe prekjet mes tyre.

Ledjana bëri një pyetje që nxiti debate dhe në studio. “Je i dh unsh ëm?”, pyeti Ledjana, gjë që më pas u përmend edhe pasi Atdheu e preku me këmbë.

Ledjana: Hiqe këmbën. Atdheu: Kam fto htë. Pse je kaq e egër? A ka ush truar dhu në dikush ndaj teje?

Ledjana: Asnjëherë. Pastaj nuk e merr guximin se i rr af. Atdheu: Unë po u dashurova dhe he lm pi për atë gocë. Nuk munguan dhe pyetjet int ime, kur Atdheu i tha: “Nuk të pëlqen kur ek si tohet dikush pas teje?”, gjë që më pas u kalua vetëm me buzëqeshjen e Ledjanës.

Leave a Reply