Р-uth në buzë Ѕarën, Atdheu inf-ektohet me К0VID e br-aktiѕ Përputhen


Atdheu dhe Sindi nuk janë të pranishëm në puntatën e sotme të “PërPuthen”. Në hyrje të emisionit, moderatorja Bora Zemani sqaroi se Atdheu mungon për shkak se është inf-ektuar me K0VID, duke i uruar atij shë-rim të shpejtë.

Ndërsa Sindi nuk është e pranishme, pasi një i afërmi i saj është në kri-tike të rë-ndë shëndet-ës0re. “Atdheu nuk do të jetë në ditët në vijim sepse është inf-ektuar me K0VID, ne i urojmë shë-rim të shpejtë dhe të kthehet sa më shpejt në studio.

Edhe Sindi nuk do të jetë pasi ka një të afërm në gje-ndje të rë-ndë. Ne i urojmë shë-rim të shpejtë dhe sigurisht edhe atë e presim sa më shpejt në studio”, tha Zemani.

Leave a Reply