“Ро mendon рër emrin e çunit?” Zbuloni biѕedën e fundit mеѕ Теаѕ dhe Andit


Andi dhe Tea kanë zbuluar për të gjithë publikun bisedën e fundit mes tyre ditën e sotme në Për’Puthen.

Një bisedë e këndshme tipike mes një cifti të ri mes humorit dhe përkujdesjes.

Biseda mes Andit dhe Teas:

Andi: Mgjesi nuse.

Tea: Mgjesi zog.

Andi: Si fjete?

Tea: S’kam fjet gjithë natën.

Andi: Mos më thuaj që po mendoje për emrin e çunit.

Tea: Po bëhem gati shpejt.

Kujtojmë se Tea dhe Andi kanë shprehur se janë në emision vetëm për njëri-tjetrin me synimin për të dalë çift në fund.

Leave a Reply