Ро i rriѕte i vetëm tre fëmijët e tij dhe la punën рër t’u kujdеѕur/ Ваbai i jep fund jetëѕ se nuk раguante dot borxhet


Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Francë. Një baba i ri i ka dhënë fund je tës. Ai po rriste i vetëm tre fëmijët e tij dhe donte t’u jepte atyre vetëm një jetë të denjë.

një baba i vetëm kryen ve tëvr asje sepse nuk mund të paguajë më qiranë e tij

Por fati nuk e deshi që të shkonte kështu.Philip Herron ishte vetëm 34 vjeç, për t’u kujdesur për fëmijët e tij ai u detyrua të linte punën.

Sidoqoftë, fundi i muajit ishte i vë shtirë dhe ai nuk mund të paguante qiranë. Borxhet e tij kanë vazhduar të grumbullohen për të formuar një total prej 22,472 euro. Ai nuk mund t’i paguante.

Në momentet e fundit të jetës ai postoi një foto ku thoshte se i donte shumë fëmijët e tij dhe se duhet ta falnin, por askush nuk e kuptoi se ai do bënte një akt aq të rëndë. Gruaja kishte ndërruar jetë disa vite më parë nga sëmundja e ligë.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Leave a Reply