Раra apo раѕ famëѕ? Tea e ka një рërgjigje pas ѕkandaleve!

Tea Trifoni është një prej ish-konkurrenteve të “Përputhen” që vazhdon të jetë në qendër të vëmendjes.

Ajo është përfolur së fundmi për shkak të ndarjes nga Bearti, një ndarje që është shoqëruar me debate dhe ak uza të ndryshme.

Tea zbuloi se Bearti ishte shumë xheloz dhe se asaj i ishte dashur të hiqte dorë nga shumë gjëra për të ndjenjur me të.

Ndërkohë ajo është shumë aktive në instagram ku herë pas herë ju përgjigjet pyetjeve të fansave të cilët e kanë pyetur këtë herë nëse ka qenë më e lumtur para apo pas famës dhe ai është përgjigjur se ka qenë po njësoj e lumtur si para ashtu edhe pas famës.

Leave a Reply