Раmje të rënda/ Makina рërрlaѕ 22-vjeçaren te vizat e bardha në Tiranë

Një ak sident i rëndë ka ndodhur në Tiranë, në rrugën “Muhamet Gjollesha”, pranë shkollës “Sabaudin Gabrani”.

“News24” dhe “Balkanqeb” sigurojnë pamjet e rë nda nga vend ngjarja, që tregojnë momentin kur makina përplas të renë, teksa po kalonte te vizat e bardha. Dëshmitarë nga vend ngjarja thonë se përplasja ka qenë shumë e fortë dhe vajza ndodhet në gjendje të rë ndë.

Siç raporton gazetarja Dorjana Bezat për “Balkanweb”, drejtuesi i mjetit nuk është larguar nga ven dngjarja, por ka qëndruar për t’i dhënë ndihmë të pla gosurës, ku dhe është shoqëruar nga policia.

Leave a Reply