Раmje të pazakonta nga Italia, deti mbushet me mbi 200 ar kivole nga shembja e va rrezave në kodër


Banorët e një qyteze në Liguria të Italisë, Camogli, janë bërë dëshmitarë të një pamje të pazakontë. Për shkak të rr ëshqitjes së dherave, një pjesë shkëmbore ka rënë në ujë. Por, bashkë me shkëmbinjtë, deti është mbuluar edhe me qindra ar kivole.

Raportohet se mbi 200 ark ivole përfunduan në det, ku disa prej tyre u sh katërruan dhe të tjerat u mblodhën me vështirësi nga forcat e rendit.

Va rrezat e Camogli, pikërisht për pamjen mahnitëse që dhurojnë, janë bërë të njohura edhe përtej Italisë.

Leave a Reply