Раmje ekѕkluzive: Ѕеrbët ia ndërрrejnë vizitën Albinit dhe Vjoѕës në veri


Një grup serbësh i kanë ndërprerë vizitën në veri, liderit të Lëvizjes “Vetëvendosje”, Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit.

Indeksonline ka siguruar pamjet ekskluzive.

Aty shihen dhjetëra serbë teksa ndërprejnë vizitën e dy politikanëve kosovarë.

Leave a Reply