Раѕka bere ѕe*k ѕ me Antonelën? Atdheu e thote më në fund(video)

Atdheu tregon nëse ka bërë se*s me Antonelën

Emisionin e sotëm konkurrentë të Përputhen u janë përgjigjur pyetjeve të publikut.

Pyetja më nga cmuese i ishte drejtuar Atdheut: A ke bërë se*s me Antonelën?

Sapo pyetja u shfaq në ekran, u shoqërua me të qeshura nga konkurrentët.

Dhe përgjigja e Atdheut ishte: “Po jua them troç që jo”.

Leave a Reply