Раѕ takimit tepër romantik, deklarata e papritur e Antonelës: Kam рëlqim për Blerimin. Ja çfarë thonë vajzat рër Atdheun


Antonela pati një takim tepër romantik me Atdheun por nuk hezitoi të fliste për Blerimin, i cili duket tepër i zemëruar me të.

Antonela e tha qartë se ka pëlqim për të, ndërsa Ola dhe Aristela shprehën dëshirë për të njohur Atdheun.
Antonela: Do të dal më të tjerë. Kam pëlqim për Blerimin akoma.

Blerimi: Edhe unë kam pëlqim si fizik, por kam dyshimet e mia.
Aristela: Edhe unë kam pëlqim për Atdheun./Top Channel

Leave a Reply