Раѕ një jave në ku jdeѕ in tenѕiv/ Vdееѕ 44-vjeçarja ѕhqiрtare që u rr a h nga bashkëѕhorti


Një ngja rje e rë ndë ka nd0dhur në një familje shqiptare në Zvicër. Mediat vendase kanë njoftuar se shtetësja me ini ciale F.B 44-vjeçe ka gje tur vd ek jen pasi është dh un uar nga bashkëshorti i saj. Ngj ar ja e rëndë ka ndodhur në Schafisheim Aargau, ku 44-vjeçarja u dhu nua nga bashkëshorti i saj dhe u dërgua në spital, por nuk arr iti të mbi jet onte gjatë. Fiona Strebel, zëdh ënëse e zyrës së prokurorit publik Aargau, konf irmoi që vi kti ma ka ndë rruar jetë.

Tani kemi të bëjmë me një vr as je. Është ur dhër uar au tops ia.

Sipas policisë, autori i dy shu ar i kr imi t është shtetasi me iniciale N. B. 46-vjeç. Gjykata ka urdhëruar pa rabu rgim për një periudhë provizore prej tre muajsh.Ndërkohë ende po hetohet për shkakun e ngj arj es dhe sipas Strebel, burri nuk ka precedent penal në lidhje me dh un ën në familje. Sipas policisë së kantonit Aargau, një prej fëmijëve bëri një telefonatë urgjence pak pas mesnatës së së Premtes. Mjekët e ambulancës gjetën një grua të pa jet ë në shtrat, por patën sukses dhe e rikthyen në jetë, ndërsa burri u arr est ua pa bërë re zist encë. Një i afë rm i 44-vjeçares është sht angur, familja gjithmonë dukej e lumtur.

Ata kanë dy vajza dhe një djalë. Ata e tra jtonin njëri-tjetrin me shumë dashuri. Burri gjithashtu postonte rreg ullisht fotografi të gruas dhe fëmijëve të tij në Facebook.

Sipas një kushëriri të au torit të dysh uar, e gjithë familja në Kosovë është e shokuar. Ai vetë e njeh vi kti mën për një kohë të gjatë dhe se janë rri tur bashkë. Disa të afë rm thonë se çifti nuk kishte asn jëherë probleme.

Leave a Reply