Раѕ betejēs me leuсeminē, ndērron jetē vajza 8 muajѕhe e futbolliѕtit të njohur

Ish-futbollisti Ashley Cain ka njoftuar se vajza e tij tetë muajshe Azaylia nd ërruar jetë.

Ajo u dia gnostikua me një formë agresive të le ucemisë në tetë javë.

Prindërit e saj, ish-lojtari i Coventry City, i cili u kthye në një yll Reality Show Ashley Cain dhe partnerja Safiyya Vorajee, kishin mbledhur më shumë se 1.5 milionë në fillim të këtij viti për të financuar trajtimin special në Singapor.

Por 30-vjeçari u tha ndjekësve të tij në Instagram muajin e kaluar se Azaylia ishte shumë e së murë dhe as ky trajtim nuk mund ta ndimonte.

Në postimet që njoftonin vd ekjen e saj, Ashley dhe Safiyya ndanë fotografitë duke u përqafuar me vajzën e tyre.

Leave a Reply