“Раѕ ѕеkѕit ça do bëni?”/ Antonela hedh kunja, Atdheu i kthen kurrizin: Të injoroj komрlet


Në këtë puntatë të Përputhen, u dha edhe pjesa e tretë e takimit me Atdheut dhe Sarës.

Edhe në këtë pjesë, ashtu si edhe dje, Sara dhe Atdheu shkëmbyen një puthje tjetër.

Ajo që komentoi e para në studio ishte Antonela e cila tha: “Pas puthjes, dhe se ksit ça do bëni tjetër, se i pamë zhv eshjet”.

Në këtë moment Atdheu i kthen kurrizin duke thënë se do ta injorojë komplet. Të njëjtën gjë bëri edhe Sara.
Në mbrojtje i doli Andi që e ak uzoi si hipokrite me këtë pasi sipas tij ka qenë vetë ajo që puthi Mevlanin.

Leave a Reply