Нumbi nënë nga sëmundja e ligë, vëllai i Robert Berishës rrëqeth me fjalët: Shpirti yt i bardhë më mungon


Një muaj më pare, Robert dhe Patris Berisha humbën njeriun më të shtrenjtë në jetë, nënën e tyre, pas lu ftës së gjatë me një sëmundje të rëndë.

‘Më mungon’, Patris Berisha prek me dedikimin për mamanë e ndjerë

Largimi i saj, duket se i ka lënë një dhimbje të madhe dy djemve të saj, Patrisit dhe Robertit.

Dhe pse koha kalon, dhi mbja nuk zbehet aspak për Patrisin, i cili ka postuar një mesazh të ndjerë, krahas fotos me mamanë e tij, në rrjetin social Facebook.

‘1 muaj pa ty oj shpirt i bardhë. Më mungon çdo ditë, më shumë e më shumë’ – ka shkruar Patrisi krah fotos

Leave a Reply