Нumbi këmbën раѕi u рërрlaѕ nga 19-νjeçari, νjen lajmi i mirë рër 24-νjeçaren

Xhenisa Gega, 24-vjeçarka që u aks iden tua rën dë nga Jehon Breçani, djali i ish-zv/drejtorit të policisë në rrugën “Xhefiza Keko” ka dalë nga reanimacioni.

Lajmin e bën të ditur gazetarja Ema Shazivari e cila mëson po ashtu se e reja është tashmë në gjendje të qën drueshme. Po ashtu, mësohet se vajzës i janë kthyer edhe prindërit të cilët i kishte në Greqi dhe nuk kishin mundur që t’i qëndronin afër.

E reja iu nën shtrua menjëherë ope racionit sapo mbërriti tek Trauma , por njërën nga këmbët e hu mbi. Një ditë pas aksi dentit, E kontaktuar nga gazetarja Ema Shazivari, 24-vjeçarja ka thënë se ka qenë duke pritur në tro tuar shoqen e saj pasi kishin planifikuar të tako heshin.

“Më kujtohet e gjithë skena. Isha duke pritur një shoqe, për të dalë. Shtëpinë e kam në zonën e freskut. Në ato moment po binte shumë shi. Përballë shoh një makinë që po vinte me shpe jtësi. Për shkak të shiut mu turbullua pak sh ikimi. Kujtoj për plas jen. Çdo gjë ndodhi shumë shpejtë. Nuk hu mba ndjenjat. Kujtoj që kisha shumë dhi mbje. Ambulanca për fat të mirë erdhi shpejt.”

Ngj arja e rë ndë ndodhi pas diten e 10 qershorit në rrugën “Xhanfize Keko” kur 24-vjeçarja u për plas nga 19-vjeçari Jehon Breçani, i cili po lëvizte me shpejtësi të madhe dhe hu mbi kontrollin.

Leave a Reply