Нiѕtori si në për filma/ Kiѕhte mbetur i bllokuar në dëborë 4 metra, ѕhрëtohet ѕhqiрtari


F orcat e FNSH Shkodër, Administrata e Zonave te Mbrojtura dhe banorë të Thethit, sot kanë bërë të mundur shpëtimin dhe eva kuimin e një shtetasi te bllo kuar në Qafë Thore nga dëbora.

Pjeter Kodra, roje i bujtinës në Qafe Thore, i cili jetonte i vetëm, ka kërkuar ndihmë për shkak se niveli i dëborës përreth kishte arritur në mbi 4 metër duke e iz oluar.

Ne Theth, si shkak i reshjeve te vazhdueshme te dëborës situata është përkeqësuar ndjeshëm

Leave a Reply