“Нajde të keqen mami”/ Geljani lë pa fjalë Antonelën, e bllokoi fare në takimin 4 minutësh


Takimi 4 minutësh mes Antonelës dhe djalit të ri Geljanit, duket se i doli jashtë parashikimit vajzës nga Shkodra.

Ajo u bllokua fare me më të riun e emisionit.
Geljani: Hajde të keqen mami.
Antonela: Të marrsha të keqen.

Geljani: Të pëlqen të dalësh me më të vegjël?
Antonela: Nuk më ka pëlqy kurrë, ti nuk dukesh aq i vogël. Po ty?
Geljani: Dua të të shoh se sa provokuese je nga sytë.

Antonela: Je shumë fëmijë se s’po më thua asgjë.
Geljani: Më the jam djali jot.

Geljani: Ke kohë që do të rrish këtu? O zot ca pyetje bëra.
Antonela: Hahahaha.
Geljani: Për kë ke pëlqim tjetër?
Antonela: Po ta dija do ta thoja.

Leave a Reply