Нajde djalë hajde/ Mevlani i bën naftën Antonelëѕ: I bën ѕurprizën e madhe Ledjanës,qirinj, trëndafila dhe shpampanjë


Mevlani kishte përgatitur një ambient super romantik në takimin me Ledianën. Asgjë nuk mungonte nga takimi, nga qirinjtë , trëndafilat, shampanja…

Komentet nga takimi: Mevlani: Ti bëhesh xheloze dhe po të vijë ndonjë mizë te unë
Lediana: ndihem shumë mirë tani me ty Mevlani: Shyqyr që e rregullova pak të paktën

Leave a Reply