Нуrje të reja në emiѕion, Antonela fut në ѕherr konkurrentët


Mbrëmjen e sotme në Përputhen hyri një konkurrente e re, equajtur Antonela. Në klipin e saj të prezantimit ajo tha se ka ardhur nga Italia gjetur dashurinë. Ajo menjëherë shprehu preferencat e saj: “Më pëlqen Mevlani, që po bën si interesant tani, dhe Atdheu”.

Mevlani u paraqit entuziast për këtë, dhe kjo gjë shkaktoi sherr mes këtij të fundit dhe Ledjanës. Ledjana tha: O Melvan seriozisht e ke këtë sjellje që bën, sa vjen një e re bën kështu.

“Po çfarë ke moj vajzë se s’thashë gjë,” tha Mevlani.

Leave a Reply